Toimistokontit ja työmaaparakit

Toimistokontit ja työmaaparakit

Toimistokontit ja työmaaparakit ovat erilaisia toimitiloja, jotka on varustettu Sandwich-elementeillä ja lukollisilla ovilla sekä tarvittaessa myös ikkunoilla. Konteissa on valmiit sähköasennukset ja valaistukset, eli päävirta tarvitsee vain kytkeä virtapistokkeeseen, niin kontti on käyttövalmis.

Käyttökohteet: Kontteja voidaan käyttää siellä, missä tarvitaan ylimääräistä toimistotilaa / parakkia. Viihtyvyytensä ja erilaisten tilaratkaisuiden ansiosta konteista saadaan hyvinkin eri tarkoitukseen sopivia ja vaikka väliaikaistiloja varsinaisen toimisto- , tauko- tai vaikka opetustilojen ohelle/sijaan. Siirrettävyytensä ansiosta ne ovat hyvä ratkaisu myös tilapäiseen tarpeeseen, mutta ovat täysin soveltuvia myös kokoaikaiseen käyttöön. Valmistamme kontteja mittatilaustyönä eli saat juuri sellaisen kontin kuin tarvitset.

Konttien rakenne: Toimistokontit ja työmaaparakit on valmistettu 100mm villa- tai polyuretaanielementeistä, 160*160 metallirunkoon. Sisälattia on pinnoitettu 18mm:n vanerilla, joka voidaan päällystää esimerkiksi muovimatolla tai laminaatilla, omien mieltymysten tai toiveiden mukaan. Toimistokonttiin voidaan tarvittaessa tehdä erillisiä huoneita, väliovilla tai ilman ja ikkunoilla luodaan viihtyvyyttä ja valoa tilaan. Ikkunoihin voidaan asentaa sälekaihtimet ja metalliset suojaverkot ulkopuolelle. Toimistokonttiin voidaan tarvittaessa tehdä myös vesipisteet, wc sekä viemäröinti tai valmius keittiötilalle. Kontit rakennetaan joko siirtolava-alustan päälle, trukilla nostettavaksi tai nostokorvilla, mikä mahdollistaa helpon siirrettävyyden. Konteissa on myös vesikatto.

Tehtaamme sijaitsee Somerolla.

Kuljetukset nosturiautoilla ympäri suomea.

Valmistamme kontit mittojenne mukaan,
pyydä tarjous täältä.