Laitekontit

Laitekontit

Laitekontit ovat erilaisia laitesuojatiloja ja -rakennelmia, jotka on varustettu Sandwich-elementeillä ja lukollisilla ovilla sekä tarvittaessa myös rautaisella ilkivallansuojaverkolla. Konteissa on valmiit sähköasennukset ja valaistukset, jotka tarvitsee vain kytkeä virtapistokkeeseen.

Käyttökohteet: Kontteja voidaan käyttää siellä, missä tarvitaan ylimääräistä tilaa ja laitesuojausta nimensä mukaan laitteiden suojatilaksi esimerkiksi junaratojen, sähköverkkolinjojen tai datalinkkimastojen yhteyteen. Ilkivallansuojaverkko ympärillä, erillisellä lukollisella ovella varustettuna suojaa konttia töhrimiseltä, graffiteilta tai muulta ilkivallalta. Siirrettävyytensä ansiosta ne ovat hyvä ratkaisu myös tilapäiseen tarpeeseen. Valmistamme kontteja mittatilaustyönä eli saat juuri sellaisen kontin kuin tarvitset.

Konttien rakenne: Laitekontit on valmistettu pääsääntöisesti 100mm villa- tai polyuretaanielementeistä 160*160 metallirunkoon. Ulkoseinät voimme päälystää periaatteessa millä kestävällä materiaalilla tahansa. Esimerkkinä allaolevissa kuvissa täysbetonielementeistä valmistetut sekä rustiikkisella ruosteteräksellä ja junankuvapaneeleilla päällystetyt laitetilakontit, jotka toteutimme yhteistyössä Väyläviraston kanssa.

Sisälattia on pinnoitettu 18mm:n vanerilla, joka voidaan päällystää esimerkiksi muovimatolla tai laminaatilla, omien mieltymysten tai toiveiden mukaan. Kontit rakennetaan joko siirtolava-alustan päälle, trukilla nostettavaksi tai nostokorvilla, mikä mahdollistaa helpon siirrettävyyden. Konteissa on myös vesikatto.

Tehtaamme sijaitsee Somerolla.

Kuljetukset nosturiautoilla ympäri Suomea.

Valmistamme kontit mittojenne mukaan,
pyydä tarjous täältä.