Kioski- ja myyntikontit

Kioski- ja myyntikontit

Kioski- ja myyntikontit/kärryt ovat elintarviketiloja jotka ovat varustettu Sandwich-elementeillä ja lukollisilla ovilla. Konteissa on valmiit sähköasennukset ja valaistukset, jotka tarvitsee vain kytkeä virtapistokkeeseen.

Käyttökohteet Kontteja voidaan käyttää myymälöiden tai alkutuottajien myyntitiloihin esim. jäätelökioskit sekä grillikioskit ym…. Siirrettävyytensä ansiosta ne ovat hyvä ratkaisu erilaisten konserttien, messujen tai muiden tapahtumien myyntipaikoiksi. Valmistamme kontteja/kärryjä mittatilaustyönä, eli saat juuri sellaisen kontin kuin tarvitset.

Konttien rakenne Kylmä- ja pakastekontit on valmistettu 50mm:n polyuretaanielementeistä, metallirunkoon 160*160. Sisälattia on pinnoitettu 18mm:n vanerilla, joka voidaan päällystää myös elintarvike tiloihin epoksipinnoitteilla. Kontit voidaan rakentaa joko siirtolava-alustan päälle, trukilla nostettavaksi tai nostokorvilla joka mahdollistaa helpon siirrettävyyden. Konteissa on vesikatto.

Myyntiluukut valmistetaan metallirunkoon, jossa tiivisteet. Lisävarustuksia esim: liukulasit, markiisi, alumiinirullari (murtosuoja) ja vaikka grilli/jäätelö kalusteineen.

Tehtaamme sijaitsee Somerolla.

 

Kuljetukset nosturiautoilla
ympäri suomea.

 

 

 

 

TUKESIN HYVÄKSYMÄ KYLMÄLAITELIIKE
LUPANUMERO 4718/91/2011.
SÄHKÖPÄTEVYYS LUPANUMERO 19146.
SULPUN JÄSENLIIKE VUODESTA 2007.
VASTUUVAKUUTUKSET OP-POHJOLA.

Valmistamme kontit mittojenne mukaan,
pyydä tarjous täältä.