Mittatilauskontit

Mittatilauskontit

Energia-asioiden lisäksi olemme erikoistuneet mittatilauskonttien valmistukseen. Mittatilauskonttien valmistuksen aloitimme vuonna 2011 eli kokemuksemme konttien valmistuksesta on vakaa ja ammattitaitoinen.

Valmistamme kontteja joka lähtöön: kylmä- ja pakastekonteista kioski-, toimisto-, myymälä- ja laitekontteihin tehdashallissamme Somerolla. Mittatilauskonttikysynnän ja valmistuskapasiteetimme monipuolisuudesta kertoo myös uusimmat valmistamamme erikoiskontit: vainajakylmiö terveyskeskuksen käyttöön sekä betoniharkoista valmistettu laitetilakontti ja laitetilakontti valokuvapaneeleilla ja pyöreällä peltikatolla.

Kontteja teemme käsityönä asiakkaiden toiveiden, tarpeiden ja mittojen mukaan räätälöiden. Käytämme valmistuksessamme ”pitkää tavaraa” eli saat juuri sen kokoisen kontin kuin tarvitset.

Kylmä- ja pakastekontit ovat jäähdytettyjä huoneita, jotka ovat varustettu Sandwich-elementeillä ja lukollisilla ovilla. Konteissa on valmiit automatiikkaohjatut koneistot, jotka tarvitsee vain kytkeä virtapistokkeeseen. Valmistamme kontteja/kärryjä mittatilaustyönä, eli saat juuri sellaisen kontin kuin tarvitset.

 

Kioski- ja myyntikontit/kärryt ovat elintarviketiloja jotka ovat varustettu Sandwich-elementeillä ja lukollisilla ovilla. Konteissa on valmiit sähköasennukset ja valaistukset, jotka tarvitsee vain kytkeä virtapistokkeeseen.

 

Toimistokontit ja työmaaparakit ovat erilaisia toimitiloja, jotka on varustettu Sandwich-elementeillä ja lukollisilla ovilla sekä tarvittaessa myös ikkunoilla. Konteissa on valmiit sähköasennukset ja valaistukset, eli päävirta tarvitsee vain kytkeä virtapistokkeeseen, niin kontti on käyttövalmis.

Laitekontit ovat erilaisia tiloja ja suojarakennelmia, jotka on varustettu Sandwich-elementeillä ja lukollisilla ovilla sekä tarvittaessa myös rautaisella ilkivallansuojaverkolla. Konteissa on valmiit sähköasennukset ja valaistukset, jotka tarvitsee vain kytkeä virtapistokkeeseen.

Valmistamme mittatilaustyönä, asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan räätälöiden myös vainajakylmiöitä. Vainajakylmiö on ratkaisu vainajien säilytykseen ja siirtoihin, esimerkiksi sairaaloille, seurakunnille, terveyskeskuksille, vanhainkodeille.

 

Konttien kuljetukset nosturiautolla ympäri Suomen

 

 

Valmistamme kontit mittojenne mukaan,
pyydä tarjous täältä.

 

 

TUKESIN HYVÄKSYMÄ KYLMÄLAITELIIKE.
LUPANUMERO 4718/91/2011.
SÄHKÖPÄTEVYYS LUPANUMERO 19146.
SULPUN JÄSENLIIKE VUODESTA 2007.
VASTUUVAKUUTUKSET OP-POHJOLA.