Mittatilaus kontit

Kylmä- ja Pakastekontit

Kylmä- ja pakastekontit ovat jäähdytettyjä huoneita, jotka ovat varustettu Sandwich-elementeillä ja lukollisilla ovilla. Konteissa on valmiit automatiikkaohjatut koneistot, jotka tarvitsee vain kytkeä virtapistokkeeseen.

Käyttökohteet Kontteja voidaan käyttää myymälöiden tai alkutuottajien tilapäiseen jäähdytystarpeeseen esim. myymäläremonttien sekä erilaisten tapahtumien ja tuotekampanjoiden yhteydessä. Kontit sopivat hyvin tilanteisiin, jolloin ei haluta kylmäketjun katkeavan. Siirrettävyytensä ansiosta ne ovat hyvä ratkaisu erilaisten konserttien, messujen tai muiden tapahtumien  kylmäsäilytystarpeeseen. Valmistamme kontteja/kärryjä mittatilaustyönä, eli saat juuri sellaisen kontin kuin tarvitset.

Konttien rakenne Kylmä- ja pakastekontit on valmistettu 100mm:n polyuretaanielementeistä, jonka U-arvo on 0,22W/m2K. Sisälattia on pinnoitettu 18mm:n vanerilla, joka voidaan päällystää myös elintarvike tiloihin epoksipinnoitteilla. Koneissa on valaistus, joka toimii samalla sähkönsyötöllä kuin koneikot. Kontit voidaan rakentaa joko siirtolava-alustan päälle, trukilla nostettavaksi tai nostokorvilla joka mahdollistaa helpon siirrettävyyden. Konteissa on vesikatto.

Varustus Kaikki kontit on varustettu käyttövalmiilla automatiikkaohjatulla jäähdytyskoneistolla sekä automaattisella kondenssiveden haihdutuksella. Ylimääräinen kondenssivesi johdetaan ylivuotoputkesta kontin ulkopuolelle. Konteissa on Kylmiönovet lukkomahdollisuudella/oviverhot, lattioissa on kaivot mahdollista lattianpesua varten, lisävarustuksia rakennamme asiakkaan toivomusten mukaan.

Tehtaamme sijaitsee Somerolla.

 

Kuljetukset nosturiautoilla
ympäri suomea.

 

 

 

Kontit voidaan varustaa
elintarvike hyllyillä. Hyllyjen
tasot ovat säädettävissä haluttuun
korkeuteen. Pinta on pulverimaalattua terästä
tai ruostumatonta terästä.

 

TUKESIN HYVÄKSYMÄ KYLMÄLAITELIIKE.
LUPANUMERO 4718/91/2011.
SÄHKÖPÄTEVYYS LUPANUMERO 19146.
SULPUN JÄSENLIIKE VUODESTA 2007.
VASTUUVAKUUTUKSET OP-POHJOLA.

 

 

Lattiapinnat voidaan päällystää esim:
alumiini riisilevyllä, epoksimaalauksella
ja karhennushiekalla tai muovimatolla.

 

 

 

Valmistamme kontit mittojenne mukaan,
pyydä tarjous täältä.