Gree-ilmalämpöpumput

Gree Amber

Gree Amber-ilmalämpöpumppu on paitsi ympäristöystävällinen myös erittäin tehokas. Sisäyksikön tyylikäs valkoinen lasimainen pinta soveltuu erittäin hyvin skandinaaviseen vaaleasävyiseen sisustukseen. Sisäyksikkö on suunniteltu jakamaan lämpöä tehokkaasti sen ollessa samalla erittäin hiljainen 18dB(A).

Amber-ilmalämpöpumpun edistyksellinen tekniikka mahdollistaa, että pumppu on korkeinta A+++ energiatehokkuusluokkaa sekä lämmityksellä että viilennyksellä.

Katso lisää Amberista täältä

Gree Fairy -UUTUUS!

Maailman suurin lämpöpumppuvalmistaja Gree on tuonut markkinoille uutuuden; kauniin ja siron Fairy-ilmalämpöpumpun.

Gree Fairy-ilmalämpöpumppu on sekä ympäristöystävällinen että erittäin tehokas. Siro valkoinen sisäyksikkö soveltuu kokonsa ja värinsä johdosta erittäin hyvin skandinaaviseen vaaleasävyiseen sisustukseen ja haastaa hyvin ulkomuodollaan sekä ominaisuuksillaan perinteisen ilmalämpöpumpun.

Katso lisää Fairystä täältä

Gree Console R32-ilmalämpöpumppu

Gree Console R32 -ilmalämpöpumppu on tyylikäs seinää vasten lattian rajaan sijoitettava lämmitys- ja viilennyslaite. Se levittää lämmön tasaisesti huonetilaan ylöspäin puhaltamalla ja halutessasi napin painalluksella samanaikaisesti myös laitteen alaosasta.

Katso lisää Consolesta täältä

 

Gree Bora 35-A/W ilmanjäähdytin

Bora on yksinomaan viilennykseen suunniteltu malli, jonka kehittynyt invertteritekniikka mahdollistaa hyvän energiatehokkuuden ja hiljaisen käyntiäänen. Erinomainen energiatehokkuus (SEER 6,1) takaa energiapihin viilennyksen.

Katso lisää Borasta täältä

 

Tule käymään tai ota meihin yhteyttä, autamme mielellämme löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan lämpöpumpun!