Ilmalämpöpumput

   

Olemme Pohjoismaiden suurimman maahantuojan Scanofficen valtuuttama jälleenmyyjä, hankintaturvaliike sekä aurinkoparneri. Meiltä saat energiatehokkaat ja laadukkaat lämpöpumput, aurinkosähköjärjestelmät sekä ilmanvaihtolaitteet kätevästi saman katon alta kilpailukykyiseen hintaan, asennettuna tai ilman. Tule käymään meillä paikan päällä tai kysy lisää

Scanofficen lämpöpumput maksimoivat mukavuuden niin kodeissa kuin liiketiloissa ympäri vuoden. Kovilla talvipakkasilla nautit lämpöpumppujen tuomasta lämmöstä murehtimatta lämmityskulujen suuruutta ja kesähelteillä voit viilentää tilan mukavan raikkaaksi – tietenkin energiatehokkaasti.

                     

Uusi ja entistä ympäristöystävällisempi Mitsubishi Electric MSZ-AP

Uusi Mitsubishi Electric MSZ-AP ilmalämpöpumppu jatkaa Mitsubishi Electricin tutuksi tullutta laatuajattelua. Vain paras laatu on kyllin hyvää, siksi Mitusbishi Electric valmistaa lämpöpumput komponenteista lähtien omilla tuotantolaitoksillaan. Mitsubishi Electricin laadun aistii jo yhdellä silmäyksellä, mistään ei ole tingitty, mitään ei ole jätetty sattuman varaan. Laatuleiman aistii aina kaukosäätimestä sisäyksikön vankkaan rakenteeseen. Näin taataan laitteen huolettomat käyttövuodet tuotteen koko elinkaaren ajan.

AP-mallisarja on varustettu uudella ympäristöystävällisellä R32 kylmäaineella ja lukuisilla uusilla ominaisuuksilla. Uuden R32 kylmäaineen CO2 kuormitus ympäristölle on alle kolmannes verrattuna edelliseen R410A kylmäaineeseen.

Lue lisää AP:sta täältä

 

Mitsubishi Electric – MSZ-LN ilmalämpöpumppu

Uuden ajan ilmalämpöpumppu. Täysin uusi muotoilu, uusi ympäristöystävällinen kylmäaine sekä silmiä hivelevät väriviimeistelyt. Uusi Mitsubishi Electric MSZ-LN mallisarja toimii parhaalla saavutettavissa olevalla energialuokalla, ja on täynnä uusia ominaisuuksia. Voit valita neljästä väriehdosta itsellesi mieleisen lämpöpumpun, joka on taattu toimimaan Pohjoisen vaativassa ilmastossa.

Kaksoissiiveketeknologia, infrapunalla toimiva 3D i-See Sensor, Plasma Quad Plus ilmanpuhdistustoiminto, sisäänrakennettu Wi-Fi sovitin sekä useat muut vakiona olevat lisävarustukset herättävät pakostikin yhden kysymyksen: Onko tämä markkinoiden paras ilmalämpöpumppu?

Lue lisää LN:stä täältä

 

Mitsubishi Electric multisplit lämpöpumput


Mitsubishi Electric multisplit ilmalämpöpumpuissa yhteen ulkoyksikköön kytketään kahdesta viiteen sisäyksikköä. Multisplit ilmalämpöpumppuja käytetään monikerroksisissa asuinrakennuksissa, toimistotiloissa ja kohteissa joihin ei jostain syystä voida asentaa useampia ulkoyksiköitä.

 

Lue lisää multisplit-ratkaisuista täältä

 

 

 

Mitsubishi Electric MSZ-HR ilmanjäähdytin

HR COOL -ilmanjäähdytin on kompaktin kokonsa ja tyylikkään muotoilunsa ansiosta helposti sijoitettavissa kaikkiin tiloihin, myös mataliin kohteisiin, kuten esimerkiksi ikkunoiden ja ovien yläpuolelle. Selkeällä ja helppokäyttöisellä kaukosäätimellä laitteen ohjelmoiminen sohvalta tai toimistotuolilta käsin käy vaivattomasti.

Lue lisää HR:stä täältä

 

Gree Amber


Gree Amber ilmalämpöpumppu on sekä ympäristöystävällinen että erittäin tehokas. Sisäyksikön tyylikäs valkoinen lasimainen pinta soveltuu erittäin hyvin skandinaavi-seen vaaleasävyiseen sisustukseen. Sisäyksikkö on suunniteltu jakamaan lämpöä tehokkaasti sen ollessa samalla erittäin hiljainen 18dB(A).

Amber ilmalämpöpumpun edistyksellinen tekniikka mahdollistaa, että pumppu on korkeinta A+++ energiatehokkuusluokkaa sekä lämmityksellä että viilennyksellä.

Lue lisää Amberista täältä

 

 

Gree Fairy -UUTUUS!

Maailman suurin lämpöpumppu valmistaja Gree on tuonut markkinoille uutuuden Fairy ilmalämpöpumpun.

Gree Fairy ilmalämpöpumppu on sekä ympäristöystävällinen että erittäin tehokas. Siro valkoinen sisäyksikkö soveltuu kokonsa ja värinsä johdosta erittäin hyvin skandinaaviseen vaaleasävyiseen sisustukseen.

Lue lisää Fairystä täältä

 

Gree Console R32-ilmalämpöpumppu

Gree Console R32 -ilmalämpöpumppu on tyylikäs seinää vasten lattian rajaan sijoitettava lämmitys- ja viilennyslaite. Se levittää lämmön tasaisesti huonetilaan ylöspäin puhaltamalla ja halutessasi napin painalluksella samanaikaisesti myös laitteen alaosasta.

Lue lisää Consolesta täältä

 

 

 

 

Gree Bora 35-A/W ilmanjäähdytin 

Bora on nimenomaan viilennykseen suunniteltu malli, jonka kehittynyt invertteritekniikka mahdollistaa hyvän energiatehokkuuden ja hiljaisen käyntiäänen. Erinomainen energiatehokkuus (SEER 6,1) takaa energiapihin viilennyksen.

Lue lisää Borasta täältä

 

Scanoffice Premium aurinkosähköpaketit – kysy lisää!

Scanoffice Premium aurinkosähköjärjestelmät
• Tiilikuviokatolle
• Rivikatolle
• Profiili- ja huopakatolle
• Tiilikatolle
Järjestelmään kuuluvat paneelit (12, 16 tai 20 kpl), invertteri, kattokiinnitysjärjestelmä, turvakytkin ja kaapelit. Järjestelmä on 3-vaiheinen, jolloin kaikki tuotettu sähkö voidaan käyttää kiinteistön sähkön-kulutukseen. Ylimenevä osuus voidaan syöttää säh-köverkkoon.

Hanwha Q Cells aurinkopaneelit

Scanoffice Premium aurinkosähköjärjestelmissä käytetään yhden maailman suurimman paneeli-valmistajan Hanwhan Q Cells paneeleita. Paneelit ovat huippuluokkaa ja pelkästään yhdessä kennossa on yli 270 erilaista patenttia. Niiden 7 vuoden tuotekehityksen tulos, Q.Antum teknolo-gia takaa parhaan tuottokyvyn jopa epäsuorassa valossa. Paneelit on suunniteltu Hanwha Q Cellsin tuotekehitysyksikössä Saksan Thalheimissa.

Paneeleilla on valmistajan myöntämä takuu:
• 12 vuoden tuotetauu ja 25 vuoden lineaarinen tuottotakuu
• vähintään 92 % teho 10 vuotta
• vähintään 83 % teho 25 vuotta

Fronius aurinkosähköinvertterit

Scanoffice Premium aurinkosähköjärjestelmissä käytettävät invertterit tulevat Itävaltalaiselta Froniukselta. Froniuksen Symo-sarjan invertterit vastaavat jo nyt huomisen haasteisiin. Niistä löytyy vakiona WLAN_ ja ethernet liitynnät ja mm. Smart Grid – älykkään sähköverkon valmius. Symo-sarjan invertterit ovat 3-vaiheisia, jolloin kiinteistöön saadaan maksimihyöty tuotetusta sähköstä. Inverttereillä on rekisteröinnin jälkeen 7 vuoden takuu ja järjestelmän toimitaa voi seu-rata SolarWeb-portaalin avulla tai helposti invertterin näytöltä.

Ilmanvaihto

Mobair-tuloilmalaitteella ratkaiset huonekohtaiset ilmanvaihto-ongelmat nopeasti, helposti ja edullisesti. Tuloilmalaitteella saat tunkkaisen sisäilman tilalle puhdistettua ja raikasta ilmaa, tarvittaessa myös lämmitettynä. Puhdas sisäilma tekee tilasta viihtyisämmän niin oleskeluun kuin työskentelyynkin – hyvä sisäilma on panostus omaan hyvinvointiin.

Mitsubishi Electric Lossnay on huonekohtainen ilmanvaihtolaite, joka on helppo jälkiasentaa asuntoosi tai työpaikallesi. Laite on hyvin energiatehokas. Kiitos Lossnayn patentoidun lämmönvaihtimen, lämmität jopa 80% tuloilmasta poistoilman lämmöllä. Älä tuuleta ikkunan kautta – tuuletat silloin kukkarollasi. Nauti raikkaasta ilmasta ja pienennä samalla lämmityskustannuksiasi.

Mobair 2020 tuloilmalaite

Käyttökohteena asunnot ja tilat, joissa on painovoimainen tai koneellinen poistoilma

  • Ilmavirta 6-12 dm³/s
  • Lämmitysteho 20–600 W (portaaton), keskim. tehontarve 250W
  • Tuloilmasuodatin M5
  • Runko valkoiseksi maalattua MDF-levyä
  • Ohjauspaneeli verkkojohdossa
  • Mitat 218 x 318 x 152 mm
  • Sähkökytkentä 4,0 A / 230 V
  • 5 m verkkojohto, maadoittamaton pistotulppa

    Mobair 2010–2080 tuloilmalaitteet on suunniteltu asuntoihin ja tiloihin, joissa on koneellinen tai painovoimainen poistoilmajärjestelmä. Näitä asuntoja ja tiloja on Suomessa satoja tuhansia ja usein korvausilma otetaan kylmänä vetona tuuletusikkunoista. Mobair tuo korvausilman suodatettuna ja lämpimänä kotiisi ja toimii samalla myös tehokkaana ilmanpuhdistimena.

Valikoimastamme löytyy myös muita malleja. Kysy lisää täältä.