Ilmalämpöpumput

Uusi ja entistä ympäristöystävällisempi Mitsubishi Electric MSZ-AP

Uusi Mitsubishi Electric MSZ-AP ilmalämpöpumppu jatkaa Mitsubishi Electricin tutuksi tullutta laatuajattelua. Vain paras laatu on kyllin hyvää, siksi Mitusbishi Electric valmistaa lämpöpumput komponenteista lähtien omilla tuotantolaitoksillaan. Mitsubishi Electricin laadun aistii jo yhdellä silmäyksellä, mistään ei ole tingitty, mitään ei ole jätetty sattuman varaan. Laatuleiman aistii aina kaukosäätimestä sisäyksikön vankkaan rakenteeseen. Näin taataan laitteen huolettomat käyttövuodet tuotteen koko elinkaaren ajan.

AP-mallisarja on varustettu uudella ympäristöystävällisellä R32 kylmäaineella ja lukuisilla uusilla ominaisuuksilla. Uuden R32 kylmäaineen CO2 kuormitus ympäristölle on alle kolmannes verrattuna edelliseen R410A kylmäaineeseen.

Tyylikäs muotoilu, vakiona WiFi

Sisäyksikön tyylikäs muotoilu ja sen valkoisen värin sävy istuu huomaamattomasti vaativaankin ympäristöön. Kompakti koko, leveys vain 798 mm ja korkeus 299 mm tekee siitä varsin huomaamattoman.

Hiljaisuudella on merkitystä. Laitteen äänenpaineen taso alkaa vain 19 dB(A):sta, jota tuskin enää korvalla kuulee. Laaja puhallintehojen säätöalue sekä uudistuneet puhallusilmanohjaimet mahdollistavat vedottoman lämmön/viileän tuoton.

Mökkeihin, koteihin, autotalleihin

Pidennä vapaa-ajan asunnon kesää MSZ-AP lämpöpumpulla, joka tuottaa lämpöä keväisin ja koko talven ajan. Kuumina kesäpäivinä lämpöpumppu puhaltaa viileää ilmaa maltillisin kustannuksin.

MSZ-AP on erinomainen ilmalämpöpumppu olemassa olevan lämmitysjärjestelmän rinnalle. Yksinkertainen ja helppokäyttöinen ilmalämpöpumppu, joka tuo huomattavia energiasäästöjä.

MSZ-AP lämpöpumppu sopii täydellisesti autotalleihin. Autokin pysyy lämpimänä kylminä talvi-iltoina.

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana

Mitsubishi Electric – MSZ-LN ilmalämpöpumppu

Uuden ajan ilmalämpöpumppu. Täysin uusi muotoilu, uusi ympäristöystävällinen kylmäaine sekä silmiä hivelevät väriviimeistelyt. Uusi Mitsubishi Electric MSZ-LN mallisarja toimii parhaalla saavutettavissa olevalla energialuokalla, ja on täynnä uusia ominaisuuksia. Voit valita neljästä väriehdosta itsellesi mieleisen lämpöpumpun, joka on taattu toimimaan Pohjoisen vaativassa ilmastossa.

Kaksoissiiveketeknologia, infrapunalla toimiva 3D i-See Sensor, Plasma Quad Plus ilmanpuhdistustoiminto, sisäänrakennettu Wi-Fi sovitin sekä useat muut vakiona olevat lisävarustukset herättävät pakostikin yhden kysymyksen: Onko tämä markkinoiden paras ilmalämpöpumppu?

Kaksoissiivekkeiden ja tuplailmaohjaimien avulla puhallusilma ilmalämpöpumpusta saadaan jakautumaan huonetilaan pienemmällä ilmanvirtausnopeudella, joten lämmitys- ja jäähdytysilma leviää kotiisi vedottomammin ja miellyttävästi. Nämä ominaisuudet takaavat myös lämpöpumpun ilman jakautumisen tehokkaammin asuntoon.

Mitsubishi Electric ilmalämpöpumput mittaavat huonetilan lämpötilaerot eri etäisyyksiltä i-See Sensorin avulla. Tämä kahdeksanosainen tunnistin havaitsee mikäli huonetilassa on ihmisiä. Ilmalämpöpumppu voidaan kohdistaa suoraan sinne missä vietetään aikaa tai vaihtoehtoisesti epäsuorasti jäähdyttäen/lämmittäen tilaa huomaamattomasti. Energiasäästöasetus menee itsestään päälle, mikäli ilmalämpöpumppu havaitsee ettei huonetilassa ole ihmisiä. (Käyttäjän tulee erikseen valita kaukosäätimestä energiansäästötoiminto)

Oletko allerginen tai herkkä erilaisille hajuille? Plasma Quad Plus on ilmanpuhdistustoiminto, jonka kytket käyttöön kaukosäätimestä. Laitteeseen sisäänrakennettu filtteri ehkäisee 94-99% epämiellyttävistä ilmassa leijuvista pienhiukkasista.

Uniikki Yötoiminto -funktio tarkoittaa, että ulkoyksikön äänentaso tippuu 3dB mikä tekee sen lähes äänettömäksi. Tämä tekee Mitsubishi Electric LN -ilmalämpöpumpun yhdeksi markkinoiden hiljaisimmista lämpöpumpuista.

Säästöjä ja mukavuutta

Mitsubishi Electric LN -sarjan ilmalämpöpumpuilla on korkein saatavilla oleva energiatehokkuusmerkintä A+++. SCOP arvo 5.2 kertoo sen, että ilmalämpöpumppu kuluttaa 1kW:n verran sähköä samalla kun se tuottaa 5.2 kW lämpöä. Nämä ilmalämpöpumput ovat suunniteltu tuottamaan tehokasta lämmitystä jopa vuoden kaikkein kylmimpinä päivinä. Hyper Heatingin avulla lämpöteho  pysyy maksimikapasiteetissaan vielä -15˚C ulkolämpötilaan asti. Tämä on uniikki Mitsubishi Electricin kehittämä ominaisuus, jota muista lämpöpumpuista ei löydy.

Mitsubishi Electric LN ilmalämpöpumput ovat Hankintaturvatuotteita, joka on laadun tae. Tarjo-amme maahantuomillemme laitteille kolmen vuoden täystakuun sekä viiden vuoden materiaali-takuun kompressorille.

Mitsubishi Electric multisplit lämpöpumput


Mitsubishi Electric multisplit ilmalämpöpumpuissa yhteen ulkoyksikköön kytketään kahdesta vii-teen sisäyksikköä. Multisplit ilmalämpöpumppuja käytetään monikerroksisissa asuinrakennuk-sissa, toimistotiloissa ja kohteissa joihin ei jostain syystä voida asentaa useampia ulkoyksiköitä.

Yksi ulkoyksikkö – monta sisäyksikköä – yhdistele vapaasti

Multisplit-malleja löytyy neljässä eri kokoluokassa. Ulkoyksikön mallista riippuen laitteistot voi-daan varustaa kahdella, kolmella, neljällä tai viidellä sisäyksiköllä jaa ulkoyksiköitä on aina vain yksi kappale! Laitteistot soveltuvat toimistojen tai kotien viilentimiksi ja lämpöpumpuiksi. Sisäyk-sikkömallit voivat vaihdella ollen seinämalleja tai kattokasetteja.

Laitteisto, jossa on yksi ulkoyksikkö on huomaamattomampi ja soveltuu vaativaan ympäristöön paremmin kuin järjestelmät, joissa taritaan useita ulkoyksiköitä.

Hyperheating kaksois-split

Ainutlaatuinen uutuus, Mitsubishi Electric Hyperheating kaksois-split, jonka teho ei hyydy kovil-lakaan pakkasilla. Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppu kahdella sisäyksiköllä ja yhdellä ulkoyk-siköllä. Uuden supertehokkaan MXZ-2E53VAHZ ulkoyksikön teho on 6,4 kW -15 °C ulkolämpö-tilassa. Uusi ulkoyksikkö on siis näissä pakkaslukemissa lähes kaksi kertaa aiempia malleja te-hokkaampi. Taattu toiminta lämpötila on -25°C. Tehosta huolimatta erittäin hiljainen ulkoyksikkö, vain 45-55 dB(A).

Alla olevan kaavion tietojen perusteella huomaa, että sijoittamalla Mitsubishi Electric MXZ-2E53VAHZ kaksois-split malliin (yksi ulkoyksikkö ja kaksi sisäyksikköä) ei tarvitse pelätä tehojen hiipumista. Laitteen lämmitysteho on erinomainen

Gree Amber

Huippuluokan ilmalämpöpumppu, joka on tehokas ja ympäristöystävällinen.
Maailman suurin lämpöpumppuvalmistaja Gree on tuonut markkinoille huippu-uutuuden Amber ilmalämpöpumpun. Gree Amber ilmalämpöpumppu on sekä ympäristöystävällinen että erittäin tehokas. Sisäyksikön tyylikäs valkoinen lasimainen pinta soveltuu erittäin hyvin skandinaavi-seen vaaleasävyiseen sisustukseen. Sisäyksikkö on suunniteltu jakamaan lämpöä tehokkaasti sen ollessa samalla erittäin hiljainen 18dB(A).

Amber ilmalämpöpumpun edistyksellinen tekniikka mahdollistaa, että pumppu on kor-keinta A+++ energiatehokkuusluokkaa sekä lämmityksellä että viilennyksellä.

Huippusäädettävyys
Mukavuutta korostavana toimintona Amber ilmalämpöpumpussa on lämmitystilassa mahdolli-suus säätää huoneen lämpötilaa 1˚C asteen välein +8˚C – +30˚C. Laite soveltuu siis myös ke-säasuntojen ylläpitolämpötilan tuottajaksi. Tämä takaa, että sisälämpötila on juuri sopiva. iFEEL toiminolla voidaan mitata lämpötila kaukosäätimestä, jolloin lämpötila säätyy oikeaksi oleskelu-korkeudella, eikä katon rajassa.

Sisään rakennetun WiFi:n ansiosta Amber ilmalämpöpumppua on mahdollista etäohjata esimer-kiksi mökin ylläpitolämpötilan ja normaalin huonelämpötilan välillä. Amber ilmalämpöpumpun monipuoliset toiminnot kuten viilennys ja ilmankierto (takkatoiminta) takaavat sen, että sisätiloissa on aina mukavat olosuhteet.

Edistyksellinen tekniikka
Green patentoima 2-aste kompressori on suunniteltu eritysesti Pohjolan kylmiä olosuhteita var-ten. Tämän täysin uuden ja tehokaan tekniikan ansiosta Amber ilmalämpöpumppu toimii erittäin suurella teholla sekä korkealla hyötysuhteella jopa alle -30˚C asteessa! Laajan tehoalueen ansi-osta Amber antaa myös mahdollisimman suuren hyötysuhteen ja suuren enegiansäästön kaik-kina vuodenaikoina.

Gree U-Crown

 

Gree Bora 35-A/W ilmanjäähdytin (UUTUUS!)

Bora on nimenomaan viilennykseen suunniteltu malli, jonka kehittynyt invertteritekniikka mahdollistaa hyvän energiatehokkuuden ja hiljaisen käyntiäänen. Erinomainen energiatehokkuus (SEER 6,1) takaa energiapihin viilennyksen.

Sisäänrakennetun WiFi:n ansiosta Bora ilmalämpöpumppua on mahdollista etäohjata. iFeel toiminnolla voidaan mitata lämpötila kaukosäätimestä, jolloin lämpötila säätyy oikeaksi oleskelukorkeudella, eikä katon rajassa.

Ympäristöystävällisen R32 kylmäaineen kasvihuone päästöt ja ympäristön kuormitus on kolme kertaa pienempi verrattuna perinteiseen R410a kylmäaineeseen. Ympäristöystävällinen R32 kylmäaine on myös tehokkaampi, jolloin kylmäainetta tarvitaan lämpöpumpussa vähemmän.

Suunniteltu sekä valmistettu toimimaan Pohjolan ääriolosuhteissa:

GREEn patentoima 2-aste kompressori tuottaa ennennäkemättömän lämmitystehon vielä -30C asteen lämpötilassa.

Sisäänrakennetulla Wifi:llä varustettu metallipintainen sisäyksikkö on vain 17 cm ohut. Tyylikäs samppanjanvärinen sisäyksikkö pitää sisällään tutut GREE:n huipputoiminnot kuten 8C asteen ylläpitolämpötila, puhallussuunnan ohjaus pysty- sekä vaakasuunnassa, ilmanpuhdistus, ajastin sekä sisälämpötilan mittaus kaukosäätimestä tai sisäyksiköstä valinnan mukaan.

Seitsemän eri puhallusnopeutta mahdollistavat kuiskauksenhiljaisen (20dB) käytön, mutta tar-peen tullen asunnon pikaviilennys tai pikalämmityskin onnistuu laitteen turbo-puhallinnopeu-della.

Scanoffice Premium aurinkosähköpaketit – tulossa myyntiin ke-väällä 2019, kysy lisää!

Scanoffice Premium aurinkosähköjärjestelmät
• Tiilikuviokatolle
• Rivikatolle
• Profiili- ja huopakatolle
• Tiilikatolle
Järjestelmään kuuluvat paneelit (12, 16 tai 20 kpl), invertteri, kattokiinnitysjärjestelmä, turvakytkin ja kaapelit. Järjestelmä on 3-vaiheinen, jolloin kaikki tuotettu sähkö voidaan käyttää kiinteistön sähkön-kulutukseen. Ylimenevä osuus voidaan syöttää säh-köverkkoon.

Hanwha Q Cells aurinkopaneelit

Scanoffice Premium aurinkosähköjärjestelmissä käytetään yhden maailman suurimman paneeli-valmistajan Hanwhan Q Cells paneeleita. Paneelit ovat huippuluokkaa ja pelkästään yhdessä kennossa on yli 270 erilaista patenttia. Niiden 7 vuoden tuotekehityksen tulos, Q.Antum teknolo-gia takaa parhaan tuottokyvyn jopa epäsuorassa valossa. Paneelit on suunniteltu Hanwha Q Cellsin tuotekehitysyksikössä Saksan Thalheimissa.

Paneeleilla on valmistajan myöntämä takuu:
• 12 vuoden tuotetauu ja 25 vuoden lineaarinen tuottotakuu
• vähintään 92 % teho 10 vuotta
• vähintään 83 % teho 25 vuotta

Fronius aurinkosähköinvertterit

Scanoffice Premium aurinkosähköjärjestelmissä käytettävät invertterit tulevat Itävaltalaiselta Froniukselta. Froniuksen Symo-sarjan invertterit vastaavat jo nyt huomisen haasteisiin. Niistä löytyy vakiona WLAN_ ja ethernet liitynnät ja mm. Smart Grid – älykkään sähköverkon valmius. Symo-sarjan invertterit ovat 3-vaiheisia, jolloin kiinteistöön saadaan maksimihyöty tuotetusta sähköstä. Inverttereillä on rekisteröinnin jälkeen 7 vuoden takuu ja järjestelmän toimitaa voi seu-rata SolarWeb-portaalin avulla tai helposti invertterin näytöltä.

Ilmanvaihto

 

Mobair-tuloilmalaitteella ratkaiset huonekohtaiset ilmanvaihto-ongelmat nopeasti, helposti ja edullisesti. Tuloilmalaitteella saat tunkkaisen sisäilman tilalle puhdistettua ja raikasta ilmaa, tarvittaessa myös lämmitettynä. Puhdas sisäilma tekee tilasta viihtyisämmän niin oleskeluun kuin työskentelyynkin – hyvä sisäilma on panostus omaan hyvinvointiin.

Mitsubishi Electric Lossnay on huonekohtainen ilmanvaihtolaite, joka on helppo jälkiasentaa asuntoosi tai työpaikallesi. Laite on hyvin energiatehokas. Kiitos Lossnayn patentoidun lämmönvaihtimen, lämmität jopa 80% tuloilmasta poistoilman lämmöllä. Älä tuuleta ikkunan kautta – tuuletat silloin kukkarollasi. Nauti raikkaasta ilmasta ja pienennä samalla lämmityskustannuksiasi.

Mobair 2020 tuloilmalaite

Käyttökohteena asunnot ja tilat, joissa on painovoimainen tai koneellinen poistoilma

 • Ilmavirta 6-12 dm³/s
 • Lämmitysteho 20–600 W (portaaton), keskim. tehontarve 250W
 • Tuloilmasuodatin M5
 • Runko valkoiseksi maalattua MDF-levyä
 • Ohjauspaneeli verkkojohdossa
 • Mitat 218 x 318 x 152 mm
 • Sähkökytkentä 4,0 A / 230 V
 • 5 m verkkojohto, maadoittamaton pistotulppa

  Mobair 2010–2080 tuloilmalaitteet on suunniteltu asuntoihin ja tiloihin, joissa on koneellinen tai painovoimainen poistoilmajärjestelmä. Näitä asuntoja ja tiloja on Suomessa satoja tuhansia ja usein korvausilma otetaan kylmänä vetona tuuletusikkunoista. Mobair tuo korvausilman suodatettuna ja lämpimänä kotiisi ja toimii samalla myös tehokkaana ilmanpuhdistimena.

   

Valikoimastamme löytyy myös muita malleja. Kysy lisää täältä.