Ilmalämpöpumput

Olemme Pohjoismaiden suurimman maahantuojan Scanofficen valtuuttama jälleenmyyjä, hankintaturvaliike sekä aurinkoparneri. Meiltä saat energiatehokkaat ja laadukkaat ilmalämpöpumput, aurinkosähköjärjestelmät sekä ilmanvaihtolaitteet kätevästi ja luotettavasti saman katon alta kilpailukykyiseen hintaan, asennettuna tai ilman asennusta.
Scanofficen ilmalämpöpumput maksimoivat mukavuuden niin kodeissa kuin liiketiloissa ympäri vuoden. Kovilla talvipakkasilla voit nauttia ilmalämpöpumppujen tuomasta lämmöstä murehtimatta lämmityskulujen suuruutta, ja kesähelteillä voit viilentää tilan mukavan raikkaaksi – tietenkin energiatehokkaasti.
Ilmalämpöpumppujen hinnat asennettuna alkaen 1490 € – kysy lisää!

* AJANKOHTAISTA NYT *

Huhtikuun tarjoukset:

Puhdas sisäilma on tänä keväänä tärkeämpi asia kuin ehkä koskaan aiemmin. Sen vuoksi meillä on tarjolla nyt seuraavia, sisäilman puhtautta tehostavia laitteita edulliseen hintaan:

  • MITSUBISHI LN NYT TARJOUSHINTAAN MEILTÄ HUHTIKUUN AJAN, HINTA ALK. 2050€ (SIS. ASENNUS) Tiesitkö, että Mitsubishi LN-sarjan ilmalämpöpumpuissa on yhtenä vakiovarusteena tehokas Plasma Quad Plus plasmasuodatin? Laitteeseen sisäänrakennettu filtteri ehkäisee 94-99% kaikista epämiellyttävistä ilmassa leijuvista epäpuhtauksista kuten viruksista, bakteereista, homeitiöistä sekä allergeeneista. Plasmasuodatuksen on todettu merkittävästi vähentävän näitä epäpuhtauksia, ja maahantuoja suosittelee sitä käytettävästi erityisesti tänä pandemia-aikana. Huom! Laitetta ei kuitenkaan ole erikseen testattu koronavirusta vastaan.
  • Saimme myyntiin muutaman erän huipputehokkaita HEPA-suodattimin varustettuja Gree 320A ilmanpuhdistimia, varaa siis pian omasi! Hinta 295€. Lisätietoa laitteesta täältä

 

Voit tehdä tilaukset kätevästi myös puhelimitse: 0405108906/Teemu Heinonen


                     

Uusi ja entistä ympäristöystävällisempi Mitsubishi Electric MSZ-AP

Mitsubishi Electric MSZ-AP ilmalämpöpumppu jatkaa Mitsubishi Electricin tutuksi tullutta laatuajattelua: vain paras laatu on kyllin hyvää ja siksi Mitusbishi Electric valmistaa lämpöpumput komponenteista lähtien omilla tuotantolaitoksillaan. Mitsubishi Electricin laadun aistii jo yhdellä silmäyksellä, mistään ei ole tingitty, mitään ei ole jätetty sattuman varaan. Laatuleiman aistii aina kaukosäätimestä sisäyksikön vankkaan rakenteeseen. Näin taataan laitteen huolettomat käyttövuodet tuotteen koko elinkaaren ajan.

AP-mallisarja on varustettu uudella ympäristöystävällisellä R32 kylmäaineella ja lukuisilla uusilla ominaisuuksilla. Uuden R32 kylmäaineen CO2 kuormitus ympäristölle on alle kolmannes verrattuna edelliseen R410A kylmäaineeseen.

Katso lisää AP:sta täältä

Mitsubishi Electric – MSZ-LN ilmalämpöpumppu

Tässä on uuden ajan ilmalämpöpumppu: täysin uusi muotoilu, uusi ympäristöystävällinen kylmäaine sekä silmiä hivelevät väriviimeistelyt. Uusi Mitsubishi Electric MSZ-LN mallisarja toimii parhaalla saavutettavissa olevalla energialuokalla, ja on täynnä uusia ominaisuuksia. Voit valita neljästä väriehdosta itsellesi mieleisen lämpöpumpun, joka on taattu toimimaan Pohjoisen vaativassa ilmastossa.

Kaksoissiiveketeknologia, infrapunalla toimiva 3D i-See Sensor, Plasma Quad Plus ilmanpuhdistustoiminto, sisäänrakennettu Wi-Fi sovitin sekä useat muut vakiona olevat lisävarustukset herättävät pakostikin yhden kysymyksen: Onko tämä markkinoiden paras ilmalämpöpumppu?

Katso lisää LN:stä täältä

Mitsubishi Electric multisplit lämpöpumput

 

Mitsubishi Electric multisplit ilmalämpöpumpuissa yhteen ulkoyksikköön kytketään kahdesta viiteen sisäyksikköä ja se on hyvä ratkaisu esimerkiksi kaksikerroksisen talon lämmitys-/viilentämistarpeisiin. Multisplit ilmalämpöpumppuja käytetään monikerroksisissa asuinrakennuksissa, toimistotiloissa ja kohteissa joihin ei jostain syystä voida asentaa useampia ulkoyksiköitä – tai aina ei kannatakaan.

Katso lisää multisplit-ratkaisuista täältä

 

Mitsubishi Electric MSZ-HR ilmanjäähdytin

HR COOL -ilmanjäähdytin on kompaktin ja pienehkön kokonsa ja tyylikkään muotoilunsa ansiosta helposti sijoitettavissa kaikkiin tiloihin, myös mataliin kohteisiin, kuten esimerkiksi ikkunoiden ja ovien yläpuolelle. Selkeällä ja helppokäyttöisellä kaukosäätimellä laitteen ohjelmoiminen sohvalta tai toimistotuolilta käsin käy vaivattomasti.

Katso lisää HR:stä täältä


Gree Amber

Gree Amber-ilmalämpöpumppu on paitsi ympäristöystävällinen myös erittäin tehokas. Sisäyksikön tyylikäs valkoinen lasimainen pinta soveltuu erittäin hyvin skandinaaviseen vaaleasävyiseen sisustukseen. Sisäyksikkö on suunniteltu jakamaan lämpöä tehokkaasti sen ollessa samalla erittäin hiljainen 18dB(A).

Amber-ilmalämpöpumpun edistyksellinen tekniikka mahdollistaa, että pumppu on korkeinta A+++ energiatehokkuusluokkaa sekä lämmityksellä että viilennyksellä.

Katso lisää Amberista täältä

Gree Fairy -UUTUUS!

Maailman suurin lämpöpumppuvalmistaja Gree on tuonut markkinoille uutuuden; kauniin ja siron Fairy-ilmalämpöpumpun.

Gree Fairy-ilmalämpöpumppu on sekä ympäristöystävällinen että erittäin tehokas. Siro valkoinen sisäyksikkö soveltuu kokonsa ja värinsä johdosta erittäin hyvin skandinaaviseen vaaleasävyiseen sisustukseen ja haastaa hyvin ulkomuodollaan sekä ominaisuuksillaan perinteisen ilmalämpöpumpun.

Katso lisää Fairystä täältä

Gree Console R32-ilmalämpöpumppu

Gree Console R32 -ilmalämpöpumppu on tyylikäs seinää vasten lattian rajaan sijoitettava lämmitys- ja viilennyslaite. Se levittää lämmön tasaisesti huonetilaan ylöspäin puhaltamalla ja halutessasi napin painalluksella samanaikaisesti myös laitteen alaosasta.

Katso lisää Consolesta täältä

 

Gree Bora 35-A/W ilmanjäähdytin 

Bora on yksinomaan viilennykseen suunniteltu malli, jonka kehittynyt invertteritekniikka mahdollistaa hyvän energiatehokkuuden ja hiljaisen käyntiäänen. Erinomainen energiatehokkuus (SEER 6,1) takaa energiapihin viilennyksen.

Katso lisää Borasta täältä

 


Scanoffice Premium aurinkosähköpaketit – selvää säästöä ja puhtaampi planeetta jälkipolville!

Aurinkosähkö on uusiutuvaa, luonnon tuottamaa energiaa, jonka voit ottaa talteen aurinkosähköjärjestelmän avulla ja käyttää kotona ja mökillä käyttöveden ja asuintilojen lämmitykseen, valaistukseen tai vaikkapa sähköauton lataukseen. Ylimääräisen sähkön voit varastoida verkkoakkuun tai myydä sähköyhtiölle.

Scanoffice Premium aurinkosähköjärjestelmät
• Tiilikuviokatolle
• Rivikatolle
• Profiili- ja huopakatolle
• Tiilikatolle

Järjestelmään kuuluvat aurinkopaneelit (12, 16 tai 20 kpl), invertteri, kattokiinnitysjärjestelmä, turvakytkin ja sähkökaapelit.  Invertterit muuntavat aurinkopaneeleiden tuottaman tasavirran tavalliseen sähköverkkoon soveltuvaksi vaihtovirraksi. Järjestelmä on 3-vaiheinen, jolloin kaikki tuotettu sähkö voidaan käyttää kiinteistön sähkön-kulutukseen. Ylimenevä osuus voidaan syöttää sähköverkkoon.

Katso lisää aurinkosähköjärjestelmästä täältä


Ilmanvaihtolaitteet – Raikas ilma tukee terveellistä elämää!

  

 

Mobair-korvausilmalaitteella ratkaiset huonekohtaiset ilmanvaihto-ongelmat nopeasti, helposti ja edullisesti. Korvausilmalaitteella saat tunkkaisen sisäilman tilalle puhdistettua, terveellistä ja raikasta ilmaa, tarvittaessa myös lämmitettynä. Puhdas sisäilma tekee tilasta viihtyisämmän niin oleskeluun kuin työskentelyynkin, ja hyvä sisäilma on ennenkaikkea panostus omaan hyvinvointiin.

Mobair 2010–2080 tuloilmalaitteet on suunniteltu asuntoihin ja tiloihin, joissa on koneellinen tai painovoimainen poistoilmajärjestelmä. Näitä asuntoja ja tiloja on Suomessa satojatuhansia ja usein korvausilma otetaan kylmänä vetona tuuletusikkunoista. Unohda perinteinen  ikkunan kautta tuulettaminen ja säästä lämmityskuluissa; Mobair tuo korvausilman suodatettuna ja lämpimänä kotiisi ja toimii samalla myös tehokkaana ilmanpuhdistimena.

Mobair 2020 tuloilmalaite

Mitsubishi Electric Lossnay on puolestaan huonekohtainen ilmanvaihtolaite, joka on helppo jälkiasentaa asuntoosi tai työpaikallesi. Laite on hyvin energiatehokas ja edullinen tapa tehostaa ilmanvaihtoa vanhassa rakennuksessa.  Kiitos Lossnayn patentoidun lämmönvaihtimen, lämmität jopa 80% tuloilmasta poistoilman lämmöllä ja lämmön talteenottokenno palauttaa jopa 85% poistoilman lämpöenergiasta takaisin huoneeseen. Nauti siis raikkaasta ilmasta ja pienennä samalla lämmityskustannuksiasi. Älä tuuleta ikkunan kautta, koska tuuletat silloin kukkarollasi!

Katso lisää ilmanvaihtolaitteista täältä


Valikoimastamme löytyy myös muita malleja. Kysy lisää tai pyydä tarjous täältä.