Asennus & Huolto

Ilmalämpöpumpun saa asentaa vain turvatekniikan keskuksen (tukes) hyväksymä asennusliike, joka hoitaa asennuksen alusta loppuun sähkökytkennöistä kylmäaineputkien liittämiseen. Sähköurakointioikeus ja vastuuhenkilö löytyy yrityksestä missä asentaja työskentelee. Olemme lisäksi Scanofficen valtuuttama hankintaturvaliike ja aurinkopartneri, mikä takaa osaltaan myös sen, että takuuasiat ja muut hoituvat luotettavasti ja varmuudella.

Ilmalämpöpumpun asennus kestää noin yhden työpäivän. Vilart Teemu Heinonen Oy:n toimittamat laitteet asennetaan 100% omalla työvoimalla. Asennukseemme sisältyy läpiviennit ja mahdolliset timanttiporaukset. Yksiköiden asennus välikaapeleineen. Kaikki putkistot koteloidaan. Kyseessä on kuitenkin jälkiasennus ja ennen kaikkea jonkin ihmisen koti, joten haluamme tehdä työmme hyvin ja ammattitaidolla.

Kotimainen käyttöohje sekä opastus jälkien siivouksen jälkeen ovat meille itsestään selvyyksiä. Asentaja antaa työlleen takuun ja auttaa oikean ilmalämpöpumpun valinnassa. Näin varmistut, että ilmalämpöpumppusi toimii oikealla tavalla ja mahdolliset takuuasiat myös hoituvat.


* AJANKOHTAISTA NYT KORONAVIRUSTILANTEEN AIKANA *

 

Arvoisat asiakkaamme,

Kuten tiedämme, koronavirus runtelee parhaillaan Eurooppaa ja sen vaikutukset tuntuvat lähes kaikilla toimialoilla. Juuri saamamme tiedon mukaan ilmalämpöpumppujen saatavuus on tällä hetkellä hyvä, lämpöpumppujen saatavuuteen virus ei ole vaikuttanut vielä.

Meillä voit asioida turvallisesti, sillä pääosa myynneistä ja asiakaskontakteista tapahtuu joko puhelimitse tai sähköpostin välityksellä. Siisteys ja huolellisuus on aina ollut olennainen ja tärkeä osa toimintaamme. Hankintaturvaliikkeet, kuten me, ovat lämpöpumppualan ammattiliikkeitä, jotka ovat toimineet alalla pitkään ja jotka saavat suurimman osan uusista asiakkaistaan tyytyväisten asiakkaiden suositusten kautta. Asiakastyytyväisyys on meille erittäin tärkeää ja haluamme palvella teitä myös näinä vaikeimpina hetkinä mahdollisimman hyvin.

Täten asennuksissa ja katselmuskäynneissä huolehdimme tarkoin myös tartuntariskien minimoimisesta, jotta voitte nauttia palveluistamme mahdollisimman turvallisin mielin. Huomioimme erityisen tarkoin seuraavat seikat:

KATSELMUSKÄYNNIT:

 • kun käymme asiakaskohteessa, suojaamme kädet käsineillä
 • emme koskettele kodin esineitä, emme kättele asiakkaita, emmekä silitä edes tykö tulevaa kissaa
 • pidämme 2 metrin suojaetäisyyden henkilöiden välillä
 • tutustumiskäynnin voimme sopia myös niin, että asiakas ei itse ole kotona. Tai kartotamme tilanteen puhelimessa. Sovimme vain etukäteen paikan, josta avaimet löytyy ja johon avaimet jätetään käynnin jälkeen. Tarjouksen voimme tehdä jälkikäteen puhelimessa tai sähköpostilla.

ASENNUKSET:

 • asiakas päättää, haluaako olla paikalla kun asennus suoritetaan. Asentajamme suoriutuvat tehtävästä satojen asennusten koulimina ilman asiakkaan läsnäoloa. Sovitaan vaan avaimen paikka tuloa ja lähtöä silmällä pitäen
 • suurin osa ilmalämpöpumpun asennustyöstä tapahtuu ulkona. Sisäasennuksen osuus kestää yleensä tunnista kahteen ja koko sisäasennuksen ajan kosketamme vain itse laitetta. Asennuksen jälkeen siivoamme jäljet ja samalla käsittelemme desinfiointiaineella kaikki pinnat, joihin olemme koskeneet
 • kaukosäätimen käytön opastamisen voimme antaa puhelimitse etänä tai paikan päällä käyttäen suojakäsineitä
 • käyttöohjeen ja kaikki tarpeelliset dokumentit jätämme asennetun laitteen läheisyyteen
 • asentajamme eivät saa tulla töihin flunssassa, kuumeisena tai muutenkaan heikkovointisena. Suojelemme asiakkaidemme lisäksi työyhteisömme jäseniä tinkimättömällä valvonnalla

Lämpimästi tervetuloa asiakkaaksemme!

Ystävällisin terveisin Vilartin väki


VAIN HANKINTATURVALIIKE TARJOAA NÄMÄ EDUT:

 • Mitoitus- ja suunnittelupalvelu paikan päällä veloituksetta.
 • Laadukkaat tuotteet.
 • Ammattitaitoinen asennuspalvelu. (Tukesin hyväksymä)
 • Huoltopalvelut samasta tutusta myyjäliikkeestä.
 • Selkeät käyttöohjeet suomenkielellä.
 • Nopeat varaosatoimitukset tarvittaessa.
 • Turvallinen ja toimiva takuupalvelu.

Toimintamme on myös vastuuvakuutettu miljoonaan euroon saakka. Yrityksemme rekisterit voitte tarkistaa Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä YTJ:n kotisivujen kautta. www.ytj.fi

 


TALOYHTIÖT

​Kaikki taloyhtiöissä asuvat (rivi-, pari- ja kerrostalot) ovat 1.7.2010 astuneen lain mukaan velvollisia hakemaan kirjallisesti lupaa taloyhtiöstä. Kirjallinen hakemus jätetään hallituksen puheenjohtajalle tai isännöitsijälle. Meillä löytyy esitetäytetty kaavake tätä tarkoitusta varten.
Ohjeistamme myös sen täytössä.

 


LUVANVARAISUUS

Ilmalämpöpumpun saa asentaa vain turvatekniikan keskuksen (tukes) hyväksymä asennusliike, joka hoitaa asennuksen alusta loppuun sähkökytkennöistä kylmäaineputkien liittämiseen. Sähköuraikointioikeus ja vastuuhenkilö löytyy yrityksestä missä asentaja työskentelee. Yrityksessä työskentelevältä asentajalta vaaditaan henkilökohtainen ”alle 3kg pätevyys”. Nämä pätevyyden on todennettavissa Turvatekniikan sivustolla. Mikäli kysessä on ns. yhdenmiehen yritys on nämä luvat löydyttävä yhdeltä ja samalta henkilöltä.
Laki ei tunne käsitettä, että ”tehdään tutun luvilla”, näin valitettavan usein kuitenkin on! Eihän autoakaan saa ajaa ilman korttia. Ei riitä että kavereilla on! Maahantuojat ja vakuutusyhtiöt vetäytyvät takuu- /korvausvelvollisuudesta ongelma tilanteesta, mikäli ”paperit” eivät ole kunnossa.
TUKESIN HYVÄKSYMÄ KYLMÄLAITELIIKE.
LUPANUMERO 4718/91/2011.
SÄHKÖPÄTEVYYS LUPANUMERO 19146.
SULPUN JÄSENLIIKE VUODESTA 2007.
VASTUUVAKUUTUKSET OP-POHJOLA.
Tästä linkistä voi luvat tarkistaa:
http://www.tukes.fi/fi/Rekisterit/kylmalaitteet-rekisterit/